МИГ - ЛОМ
Уведомление за поверителност
Мерки за пожарна безопасност
Областен план за развитие на горските територии за област Монтана
Новини
ОСИГУРЕНИ СА СРЕДСТВА ЗА РЕМОНТИ НА УЛИЦИ В 4 СЕЛА И ГРАДА
04.09.2020


Ремонт на улици и тротоари в Трайково, Сталийска махала, Ковачица и Замфир предвижда проектът на Община Лом, който бе одобрен за финансиране по Програмата за развитие на селските райони. Договорът за изпълнение на проекта бе подписан от кмета д-р Георги Гаврилов. Той е на стойност 1 108 418.07 лв. и със срок на изпълнение 36 месеца. Общата дължина на предвидените за реконструкция и рехабилитация улици в четирите кметства е 2 240,37 метра. Целта на проекта е възстановяване и подобряване на съществуващата пътна настилка, отводняването и изграждане на нова пътна конструкция, монтирането на бордюри и полагането на асфалтобетон.


100 000 лв. от бюджета на Община Лом са предвидени за текущ ремонт на градската пътна мрежа. Обявена е процедура за избор на фирма-изпълнител на СМР. Ще бъдат ремонтирани разбити участъци от над 20 улици.

С решение на Министерския съвет Община Лом получи 285 000 лв. за разплащане на извършени непредвидени разходи при проведени неотложни аварийни работи за възстановяване на улици, разрушени при проливните дъждове в периода 19-21 май т.г. С тези средства са извършени изкопни дейности, почистване от наноси, укрепване и полагане на настилка от фракция (трошен) камък на 17 улици.

Tърсене
ИЗВЪНРЕДНА ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА
Национален литературен конкурс „Яна Язова” Лом’2020
Предварителен проект на Общ устройствен план на община Лом
Фонд "Инвитро"
Обяви на ЧЕЗ
Осиновителна кампания „Открий своя домашен любимец”
Анкета
Харесва ли ви новата визия на сайта?