МЕТОДИКА ЗА РАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА СРЕДСТВАТА ОТ ФОНД “ИНВИТРО”

Дата на публикуване: 08.06.2022 14:55


2022


С Решение №382 от Протокол №48/31.05.2022 г. на Общински съвет - Лом се  гласуваха Методика и Комисия за разпределяне на средствата  от Фонд „Инвитро” за 2022 г.

Чрез Фонд „Инвитро” ще се подпомагат еднократно, веднъж в годината, жени и семейства с репродуктивни проблеми, с постоянен и настоящ адрес на територията на община Лом

Средствата, предвидени за финансово подпомагане са за изследвания, медицински услуги, манипулации, процедури, извършени на територията на Република България, свързани с лечение на безплодие и са гласувани с бюджета на Община Лом.

Разпределянето на финансовите средства се извършва от 3-членна комисия, която е одобрена от Общинския съвет. Комисията заседава веднъж в годината след проведена кампания за прием на документи за кандидатстване за получаване на финансова подкрепа.

Жените и/или семействата с репродуктивни проблеми, могат да подават документи в стая 203 в Общинска администрация – Лом, ул. „Дунавска“ №12, от 15.06.2022 г. до 30.09.2022 г.

Методика за разпределяне на средствата от Фонд „Инвитро“ относно правилата, условията, начина на финансиране, критерии и необходими  документи – вижте тук

  

2021


С Методиката за разпределяне на средствата от Фонд „Инвитро“ относно правилата, условията, начина на финансиране, критериите и необходимите документи може да се запознаете тук


2020

С Решение №52 от Протокол №6/28.02.2020 г. на Общински съвет - Лом се  гласува Методика и Комисия за разпределяне на средствата  от Фонд „Инвитро” за 2020 г.

Чрез Фонд „Инвитро” ще се подпомагат еднократно, веднъж в годината, жени и семейства с репродуктивни проблеми, с постоянен и настоящ адрес на територията на община Лом


Средствата, предвидени  за финансово подпомагане са за изследвания, медицински услуги, манипулации, процедури, извършени на територията на Република България, свързани с лечение на безплодие и са гласувани с бюджета на Община Лом.


Разпределянето на финансовите средства се извършва от 3-членна комисия, която е одобрена от Общинския съвет на Община Лом. Комисията заседава веднъж в годината след проведена кампания за прием на документи за кандидатстване за получаване на финансова подкрепа.


Жените и/или семействата с репродуктивни проблеми могат да подават документи в стая 203 в общинска администрация – Лом от 10.03.2020 г. до 30.06.2020 г.


С Методиката за разпределяне на средствата от Фонд „Инвитро“ относно правилата, условията, начина на финансиране, критериите и необходимите документи може да се запознаете тук.

Tърсене

Анкета

1. Харесва ли ви новата визия на сайта?

Резултати:
Да :
40% Complete (success)
Не :
54% Complete (success)
Нямам мнение :
6% Complete (success)